Samsung Galaxy S10e

0 stjärnor

Samsung Galaxy S10e

Nya Galaxy S10 är den nya generationens mobiltelefon. För den nya generationens användare. Här finns en banbrytande infinityskärm och ytterligare tekniska innovationer för kamera och prestanda.

  • Skärm med biokänsla
  • Trådlös batteridelning
  • Kamera i proffsklass
  • Intelligent batteri för 24h bruk

I lager: 15

Välj färg:

Mobilen

Samsung Galaxy S10e White

Delbetalning:

230 kr/mån

Abonnemanget

12GB 24 mån

  • Fria samtal hur långa som helst
  • Fria SMS/MMS till hela jorden
  • 12 GB surf
  • Surfa som hemma inom EU Läs mer...

Se fullständig prislista

289 kr/mån

Månadskostnad

519 kr/mån

Att betala nu

0 kr

Du sparar 2 975 kr

Totala priset under bindningstiden blir 12456 kr

För alla abonnemang gäller 1 månads uppsägningstid efter bindningstiden är slut

Vill du veta mer?

Om Samsung Galaxy S10e

Se mer, var du än är

Oavsett var du är, på resa eller på jobb, inne eller ute, vill du kunna titta på bilder eller filmer, ha koll på dina sociala flöden eller spela. Här är en skärm som ger dig biokänsla. Som automatiskt anpassar sig till ljusförhållandena runt omkring dig. Och, eftersom selfiekameran bara behöver ett mycket litet urtag täcker skärmen i stort sett hela mobilen. Ingen ”notch”. Inga knappar. Inga störningar.

Små förändringar som gör verklig skillnad

En stor skärm behöver ett annat sätt att navigera och styra din mobil. Därför har vi förändrat användargränssnittet på skärmen så att det är enklare och snabbare att använda funktioner och appar. Små, men verkligt intelligenta förändringar. Och du slipper fingerstretchingen.

Kamera som tar bilder i proffsklass

Med trippelkamera får du möjligheter som förut bara varit möjliga med en systemkamera. De tre objektiven fångar mer, tack vare vidvinkel med upp till 123 grader, och kommer närmare tack vare 2x optisk zoom. Det finns två bländarlägen så att kamerorna anpassar sig till ljusförhållandena, precis som det mänskliga ögat. Minsta bländarvärdet är f/1.5, så att du kan ta bilder även i riktigt svagt ljus. Du kan också förändra skärpedjupet så a

Skärpa med ny teknik

Autofokusfunktionen har utvecklats tack vare Dual Pixel-teknik. Det innebär snabbare fokusering på det som är viktigt. Den intelligenta bildbehandlingen gör det enklare att ta fantastiska bilder, så att alla dina bilder blir värda att dela. Tekniken gör också att sensorn kan utnyttjas mycket effektivt och ger fler möjligheter att göra dina bilder mer personliga.

Tunnare, trots större batteri

När du har Galaxy S10 i din hand känner du skillnaden, den är tunnare, lättare än sina föregångare. Trots detta har du mer batterikapacitet och kraft ärn i Galaxy S9. Batteriet räcker också längre tack vare att din mobil lär sig hur du använder den och kan spara ström genom att stänga av funktioner du inte använder.

Superkraften att dela kraft

När batteriet tar slut, tar allt slut. Därför har vi utvecklat trådlös laddning inte bara av själva mobilen utan också mellan enheter. Galaxy S10 kan ladda de flesta enheter som laddas trådlöst 1 , din kompis mobil eller dina hörlurar eller smartklocka. Även när du pratar i mobilen. Du kan vara generös.

Stabilare videor med mer färg

Dina videor blir stabilare med en kombination av intelligent mjukvarustabilisering och optisk bild stabilisering, ett resultat som är jämförbart med actionkameror. Du får även mer dynamisk färgåtergivning tack vare HDR10+ teknologi.

Snabb och säker

Du har allt i mobilen och du vill att det ska vara enkelt att komma åt. Men bara för dig. Galaxy S10e har en ny fingeravtrycksläsare placerad på strömknappen vilket gör det enklare än någonsin att låsa upp telefonen.

Samsung Pay

Självklart fungerar Galaxy S10 med Samsung Pay så att du kan betala enkelt och säkert med dina kort utan att ta fram plånboken.

I lådan

Laddare med tillhörande sladd, MicroUSB-adapter, nål för att ta ut SIM-kort , hörlurar, skärmskydd, USB adapter, instruktioner på svenska.

¹ Gäller mobiler med WPC Qi wireless charging och Samsung bärbara Gear Sports, Gear S3, Galaxy Watch and Galaxy Buds